Swedish Teamspeeder? Get in here!
Har han fått sin Lambo redan förresten? Vilken färg är det på den?
![Smile](https://teamspeed.com/forums/images/smilies/smile.gif)
Nej han har inte fått sin Lambo än, tror faktiskt inte några kundbilar har levererats än. Lambo hade något problem som har gjort att den blivit lite försenad, det verkar som om de första får sina bilar i September typ.
Jag tror inte att Jon bekräftade sin spec till 100% men hintade om att han gillade den nya oranga färgen. Själv gillar jag inte alls den färgen, hade nog tagit den i någon sorts blå.
Jag tror inte att Jon bekräftade sin spec till 100% men hintade om att han gillade den nya oranga färgen. Själv gillar jag inte alls den färgen, hade nog tagit den i någon sorts blå.
Nej han har inte fått sin Lambo än, tror faktiskt inte några kundbilar har levererats än. Lambo hade något problem som har gjort att den blivit lite försenad, det verkar som om de första får sina bilar i September typ.
Jag tror inte att Jon bekräftade sin spec till 100% men hintade om att han gillade den nya oranga färgen. Själv gillar jag inte alls den färgen, hade nog tagit den i någon sorts blå.
Jag tror inte att Jon bekräftade sin spec till 100% men hintade om att han gillade den nya oranga färgen. Själv gillar jag inte alls den färgen, hade nog tagit den i någon sorts blå.
![Smile](https://teamspeed.com/forums/images/smilies/smile.gif)
Strebo, du borde vara stolt över mig.
För första gången på ett år har jag grönsaker i mitt kylskåp. Nu undrar du säkert också varför jag inhandlat något så exotiskt.
Man måste ju ha sallad och tomat på hamburgare eller hur
För första gången på ett år har jag grönsaker i mitt kylskåp. Nu undrar du säkert också varför jag inhandlat något så exotiskt.
Man måste ju ha sallad och tomat på hamburgare eller hur
![Wink](https://teamspeed.com/forums/images/smilies/wink.gif)
Bra Ludas! Sallad & Gurka ska alltid finnas på en burgare (och nej, inte mcdonalds-gurkan utan vanlig jävla gurka).
//rant
Alltså, grönsaker är ett jävla hittepå egentligen. Det värsta är om man käkar buffé ute och folk matar på sin tallrik med massa käk sen tar en anschett (stavning?) med sallad. Ursäkta? Hur tänkte dom där? Om du ska äta sallad så gör man ju det enbart enligt tallriksmodellen och då gäller det på samman tallrik. Käkar du sallad jämte äter du ju bara mer = dåligt. Oavsett om det är sallad så är det fortfarande mer.
\\rant
//rant
Alltså, grönsaker är ett jävla hittepå egentligen. Det värsta är om man käkar buffé ute och folk matar på sin tallrik med massa käk sen tar en anschett (stavning?) med sallad. Ursäkta? Hur tänkte dom där? Om du ska äta sallad så gör man ju det enbart enligt tallriksmodellen och då gäller det på samman tallrik. Käkar du sallad jämte äter du ju bara mer = dåligt. Oavsett om det är sallad så är det fortfarande mer.
\\rant
YouTube - ‪Regular Ordinary Swedish Meal Time - Sidepork Pandemonium‬‏
Fan vad jag skrattade!
Fan vad jag skrattade!
Nån som har nån erfarenhet av att deffa? Alltså jag måste fan deffa i juni. Tränar en del nu men äter en jävla massa god mat också. vill få bort lite på magen. ja ni vet lite mera beach mage. hur gör jag? typ svälter mig? det kommer aldrig funka. vad ska jag äta och hur mycket? ge mig tips dom som vet
Sideways; det finns bara ett sätt; Intervallträning och ingen sås.
Det går, som vi alla redan vet, inte att punktförbränna fett. Jag har verkligen inget "Brad-Pitt-i-Troja" sexpack men jag märkte en väldigt skillnad när jag började intervallträna, gå mer promenader, drog ner på kolhydrater (dvs började äta mer fullkornprodukter så jag höll mig mättare på mindre) och nollade mer eller mindre sås-kontot. Lägg där till inga som helst kakor och något godis. Då tar det några veckor se än är du hemma.
Tilläggas skall att jag kör mage kanske en gång varannan vecka på gymmet. För att få en bra mage är det fokus fettförbränning oavsett hur många situps du gör.
Edit: Deffa är inte hållbart, försök istället hitta en kost du kan/vill leva med året om. Man vill ju hålla formen året om, inte säcka ihop på höst/vinter.
Det går, som vi alla redan vet, inte att punktförbränna fett. Jag har verkligen inget "Brad-Pitt-i-Troja" sexpack men jag märkte en väldigt skillnad när jag började intervallträna, gå mer promenader, drog ner på kolhydrater (dvs började äta mer fullkornprodukter så jag höll mig mättare på mindre) och nollade mer eller mindre sås-kontot. Lägg där till inga som helst kakor och något godis. Då tar det några veckor se än är du hemma.
Tilläggas skall att jag kör mage kanske en gång varannan vecka på gymmet. För att få en bra mage är det fokus fettförbränning oavsett hur många situps du gör.
Edit: Deffa är inte hållbart, försök istället hitta en kost du kan/vill leva med året om. Man vill ju hålla formen året om, inte säcka ihop på höst/vinter.
Last edited by strebo; 05-26-2011 at 04:42 PM.
^^ Jo då är det det väl ungefär som jag trodde.
Har börjar promenera typ en timme varje dag och i onsdags gick jag på ett boxing (?) pass på gymmet. fy enda in i helvete vad jobbigt det va. 75min utan vila. Såg mitt liv passera i revy runt 50min strecket.
Men ska köra hårt med kondisen nu den här månaden. ska dra ner på käket och såsen också. Blir svårare att dra in på ölen om det är fint väder dock.. :P
Har börjar promenera typ en timme varje dag och i onsdags gick jag på ett boxing (?) pass på gymmet. fy enda in i helvete vad jobbigt det va. 75min utan vila. Såg mitt liv passera i revy runt 50min strecket.
Men ska köra hårt med kondisen nu den här månaden. ska dra ner på käket och såsen också. Blir svårare att dra in på ölen om det är fint väder dock.. :P