Notices

Swedish Teamspeeder? Get in here!

Old Feb 10, 2011 | 05:15 AM
strebo's Avatar
Nutcrusher
From: Sweden
strebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond repute
USA:s ambassadör kommer till Linnéuniversitetet - Linnéuniversitetet - Lnu.se

Högst osannolikt att jag kommer gå dit....HÖGST osannolikt.

Old Feb 10, 2011 | 05:16 AM
jox's Avatar
jox
TEAMSPEED.COM
jox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond repute
Ptja. Ni får väl helt enkelt utöva det klassiska FWD-tricket när man kör i snöhalka - långsamt in och långsamt ut ur kurvan

Old Feb 10, 2011 | 05:34 AM
strebo's Avatar
Nutcrusher
strebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond repute
Eller jo, jag ska nog fan gå dit och fråga varför han filmade mig. Var det inte USA som filmade massa olika ambassader och spionerande på befolkningen i andra länder?

Old Feb 10, 2011 | 06:48 AM
Ludas's Avatar
Teamspeed Pro
From: Stockholm
Ludas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond repute
Jag försöker fortfarande klura ut vad begreppet "få fralla" betyder. Låter rätt oaptitligt...

Old Feb 10, 2011 | 06:52 AM
strebo's Avatar
Nutcrusher
När du vaknar på morgonen så brukar du som kille ha fralla...vaknar du med en brud har du garanterat mysfralla ....hoppas det förklarar

Old Feb 10, 2011 | 07:10 AM
jox's Avatar
jox
TEAMSPEED.COM
jox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond repute
Borde det inte heta "få baguette" i så fall? Eller är din liten, rund och tjock?

Old Feb 10, 2011 | 07:27 AM
strebo's Avatar
Nutcrusher
Liten, rund och tjock? Om den ändå hade varit rund och tjock ...

Old Feb 10, 2011 | 07:50 AM
jox's Avatar
jox
TEAMSPEED.COM

Old Feb 10, 2011 | 09:33 AM
Ludas's Avatar
Teamspeed Pro
From: Stockholm
Ludas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond repute
Haha ok då förstår jag.

Old Feb 10, 2011 | 01:49 PM
strebo's Avatar
Nutcrusher
Förklarade för min polare att när jag vaknade och såg att det var snö ute så fick jag nästan fralla.....då hörde man hans sambo i bakgrunden (han hade högtalartelefon på) "ooooh, Eric, kan vi inte köpa lite frallor? Jag älskar frallor på morgonen!" Det tyckte jag var roligt

Thread Tools
Search this Thread

All times are GMT -4. The time now is 02:32 AM.