Notices

Swedish Teamspeeder? Get in here!

Thread Tools

Search this Thread

Old Nov 9, 2009 | 02:55 AM
jox's Avatar
jox
TEAMSPEED.COM
jox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond repute
Snygg! HÖSTKLIPP Maxutrustad Sv-såld Mini Cooper S | Stockholm | Blocket

Gått lite långt kanske? Är det kamrem på dessa?

Old Nov 9, 2009 | 03:09 AM
LABrit's Avatar
Teamspeed Pro
From: London, formerly LA
LABrit has a reputation beyond reputeLABrit has a reputation beyond reputeLABrit has a reputation beyond reputeLABrit has a reputation beyond reputeLABrit has a reputation beyond reputeLABrit has a reputation beyond reputeLABrit has a reputation beyond reputeLABrit has a reputation beyond reputeLABrit has a reputation beyond reputeLABrit has a reputation beyond reputeLABrit has a reputation beyond repute
That's a fvcking gay color - suits you: buy it.

Old Nov 9, 2009 | 06:35 AM
LABrit's Avatar
Teamspeed Pro
LABrit has a reputation beyond reputeLABrit has a reputation beyond reputeLABrit has a reputation beyond reputeLABrit has a reputation beyond reputeLABrit has a reputation beyond reputeLABrit has a reputation beyond reputeLABrit has a reputation beyond reputeLABrit has a reputation beyond reputeLABrit has a reputation beyond reputeLABrit has a reputation beyond reputeLABrit has a reputation beyond repute
Or better yet, import this, you fag fvcker:

Old Nov 9, 2009 | 07:50 AM
strebo's Avatar
Nutcrusher
From: Sweden
strebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond repute
Originally Posted by LABrit
Or better yet, import this, you fag fvcker:

^^ Do it. That one even has the wheel on the gay side.

Old Nov 9, 2009 | 07:52 AM
jox's Avatar
jox
TEAMSPEED.COM
jox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond repute
^ Är han fem år gammal eller. Seriöst . . .

Old Nov 9, 2009 | 07:55 AM
LABrit's Avatar
Teamspeed Pro
twenty fem silly!

Old Nov 9, 2009 | 08:01 AM
jox's Avatar
jox
TEAMSPEED.COM

Old Nov 9, 2009 | 11:21 AM
Dave S's Avatar
|
Teamspeed Pro
From: Voiding the warranty
Dave S has a reputation beyond reputeDave S has a reputation beyond reputeDave S has a reputation beyond reputeDave S has a reputation beyond reputeDave S has a reputation beyond reputeDave S has a reputation beyond reputeDave S has a reputation beyond reputeDave S has a reputation beyond reputeDave S has a reputation beyond reputeDave S has a reputation beyond reputeDave S has a reputation beyond repute
Är den servad rätt så är det inga problem, Jox. Dessutom har den ju den bästa färgen om jag får säga så
De är grymt kul, lägg ned 6k på trim och ngt liknande på avgas så går den som fan.

Old Nov 9, 2009 | 01:27 PM
Dave S's Avatar
|
Teamspeed Pro
From: Voiding the warranty
Dave S has a reputation beyond reputeDave S has a reputation beyond reputeDave S has a reputation beyond reputeDave S has a reputation beyond reputeDave S has a reputation beyond reputeDave S has a reputation beyond reputeDave S has a reputation beyond reputeDave S has a reputation beyond reputeDave S has a reputation beyond reputeDave S has a reputation beyond reputeDave S has a reputation beyond repute
Sydnytt regerar. De hade ngt inslag om antirasism. Så frågade de killen om han hade något exempel på vardagsrasism.
-Ja, jag hörde ett skämt idag som var ett typiskt exempel på vardagsrasism.
* Jaha?
-Ja, idag är det så kallt att tom zigenarna har händerna i sina egna fickor.
Helt allvarlig ton, han rörde inte en mungipa

Old Nov 9, 2009 | 01:44 PM
Bronto's Avatar
Teamspeed Pro
From: Gothenburg, Sweden
Bronto has a reputation beyond reputeBronto has a reputation beyond reputeBronto has a reputation beyond reputeBronto has a reputation beyond reputeBronto has a reputation beyond reputeBronto has a reputation beyond reputeBronto has a reputation beyond reputeBronto has a reputation beyond reputeBronto has a reputation beyond reputeBronto has a reputation beyond reputeBronto has a reputation beyond repute
Sjuka människor det finns!

All times are GMT -4. The time now is 10:07 AM.