Notices
McLaren McLaren MP4-12C, F1, & More Discussion Forum.

The Official McLaren F1 Thread

Thread Tools

Search this Thread

Old May 31, 2012 | 09:50 AM
revio's Avatar
Teamspeed Senior Member
From: Paris
revio has a reputation beyond reputerevio has a reputation beyond reputerevio has a reputation beyond reputerevio has a reputation beyond reputerevio has a reputation beyond reputerevio has a reputation beyond reputerevio has a reputation beyond reputerevio has a reputation beyond reputerevio has a reputation beyond reputerevio has a reputation beyond reputerevio has a reputation beyond repute

Old May 31, 2012 | 10:13 AM
revio's Avatar
Teamspeed Senior Member
revio has a reputation beyond reputerevio has a reputation beyond reputerevio has a reputation beyond reputerevio has a reputation beyond reputerevio has a reputation beyond reputerevio has a reputation beyond reputerevio has a reputation beyond reputerevio has a reputation beyond reputerevio has a reputation beyond reputerevio has a reputation beyond reputerevio has a reputation beyond repute

Old Jun 1, 2012 | 03:22 AM
revio's Avatar
Teamspeed Senior Member

Last edited by revio; Jun 1, 2012 at 03:25 AM.
Old Jun 1, 2012 | 04:50 AM
revio's Avatar
Teamspeed Senior Member

Last edited by revio; Jun 1, 2012 at 04:54 AM.
Old Jun 1, 2012 | 05:30 AM
revio's Avatar
Teamspeed Senior Member

Old Jun 2, 2012 | 12:03 AM
Peloton25's Avatar
McLaren Fanatic
From: California, USA
Peloton25 has a reputation beyond reputePeloton25 has a reputation beyond reputePeloton25 has a reputation beyond reputePeloton25 has a reputation beyond reputePeloton25 has a reputation beyond reputePeloton25 has a reputation beyond reputePeloton25 has a reputation beyond reputePeloton25 has a reputation beyond reputePeloton25 has a reputation beyond reputePeloton25 has a reputation beyond reputePeloton25 has a reputation beyond repute
One of my first moments with the cars - 17 in this shot; eventually 2 more arrived via the road. Not many words can describe being in the presence of 17 of these amazing cars.

>8^)
ER

Old Jun 2, 2012 | 12:10 AM
Alef_henriique's Avatar
Teamspeed Pro
Alef_henriique is just really niceAlef_henriique is just really niceAlef_henriique is just really niceAlef_henriique is just really niceAlef_henriique is just really niceAlef_henriique is just really niceAlef_henriique is just really niceAlef_henriique is just really niceAlef_henriique is just really niceAlef_henriique is just really niceAlef_henriique is just really nice
Old Jun 2, 2012 | 11:46 AM
Alef_henriique's Avatar
Teamspeed Pro
Alef_henriique is just really niceAlef_henriique is just really niceAlef_henriique is just really niceAlef_henriique is just really niceAlef_henriique is just really niceAlef_henriique is just really niceAlef_henriique is just really niceAlef_henriique is just really niceAlef_henriique is just really niceAlef_henriique is just really niceAlef_henriique is just really nice

Old Jun 2, 2012 | 12:25 PM
HarveyMushman's Avatar
Teamspeed Pro
From: The Library, NY
HarveyMushman has a reputation beyond reputeHarveyMushman has a reputation beyond reputeHarveyMushman has a reputation beyond reputeHarveyMushman has a reputation beyond reputeHarveyMushman has a reputation beyond reputeHarveyMushman has a reputation beyond reputeHarveyMushman has a reputation beyond reputeHarveyMushman has a reputation beyond reputeHarveyMushman has a reputation beyond reputeHarveyMushman has a reputation beyond reputeHarveyMushman has a reputation beyond repute
These cars will be the 250GTO of our day.

Old Jun 2, 2012 | 12:32 PM
JonA85's Avatar
Its only three o'clock....wtf
From: Massachusetts
JonA85 has a reputation beyond reputeJonA85 has a reputation beyond reputeJonA85 has a reputation beyond reputeJonA85 has a reputation beyond reputeJonA85 has a reputation beyond reputeJonA85 has a reputation beyond reputeJonA85 has a reputation beyond reputeJonA85 has a reputation beyond reputeJonA85 has a reputation beyond reputeJonA85 has a reputation beyond reputeJonA85 has a reputation beyond repute
Erik I don't know if I asked you this already or not, but I'm curious, what is the highest mileage F1?

All times are GMT -4. The time now is 11:41 PM.