Notices

Swedish Teamspeeder? Get in here!

Old Sep 22, 2011 | 09:17 AM
cmayer's Avatar
Teamspeed Senior Member
cmayer is just really nicecmayer is just really nicecmayer is just really nicecmayer is just really nicecmayer is just really nicecmayer is just really nicecmayer is just really nicecmayer is just really nicecmayer is just really nicecmayer is just really nicecmayer is just really nice
Jo, så är det ju! Någonstans är det ju en annan persons val och handling som har bäddat för just den slumpen. Jobbigt ämne att diskutera såhär, kanske ska lämna det som det är? :P

Old Sep 22, 2011 | 09:23 AM
Ludas's Avatar
Teamspeed Pro
From: Stockholm
Ludas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond repute
Haha ok. Har ni sett nakenbilderna på Scarlett Johansson?

Last edited by Ludas; Sep 22, 2011 at 09:25 AM.
Old Sep 22, 2011 | 09:25 AM
strebo's Avatar
Nutcrusher
From: Sweden
strebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond repute
....nu har jag det Ludas. Även bruden till vänster om mig.

Old Sep 22, 2011 | 09:27 AM
Ludas's Avatar
Teamspeed Pro
Ludas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond reputeLudas has a reputation beyond repute
Haha
Hälsa henne att det inte är någon orsak. Hon kan tacka mig någon annan gång.

Old Sep 22, 2011 | 09:27 AM
cmayer's Avatar
Teamspeed Senior Member
cmayer is just really nicecmayer is just really nicecmayer is just really nicecmayer is just really nicecmayer is just really nicecmayer is just really nicecmayer is just really nicecmayer is just really nicecmayer is just really nicecmayer is just really nicecmayer is just really nice
vad tror ni? pr eller ej?

Old Sep 22, 2011 | 09:30 AM
strebo's Avatar
Nutcrusher
From: Sweden
strebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond repute
Det vore precis hjärndött av henne. Hon är väl en av dom få brudarna i Hollywood som håller stilen. Då vore det trögt att sjunka till resten av patrasket frivilligt ...

Old Sep 22, 2011 | 09:31 AM
jox's Avatar
jox
TEAMSPEED.COM
jox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond repute
Det var fint sagt om tur Ludas, och sant också. Jag själv är väl ett resultat av ungefär 70% rätt tillfälle/tur, 20% ambition, 10% stor snorre och 0% plugg.

Old Sep 22, 2011 | 09:31 AM
jox's Avatar
jox
TEAMSPEED.COM
jox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond repute
Och Scarlett är ju världens mest överskattade brud. Det är ju bara en vanlig tjej med stora tuttar. Hon är ju en femma. Max.

Old Sep 22, 2011 | 09:33 AM
Ludas's Avatar
Teamspeed Pro
Haha Jox.

10% stor snorre, betyder det att du i 90% av fallen har en liten snorre i jämförelse?

Old Sep 22, 2011 | 09:34 AM
cmayer's Avatar
Teamspeed Senior Member
jox, fortfarande på dåligt humör?

btw, dem siffrorna hade man ju inte bangat.. gött om något kunde gå ens väg någon gång utan en jäkla massa krångel..

Thread Tools
Search this Thread

All times are GMT -4. The time now is 04:44 PM.