Notices
The Team Speed Shooting Range The Guns, Ammunition, and General Personal Protection Discussion Forum.

WWII vet shoots 5" group at 1,000 yards.

Thread Tools

Search this Thread

Old Mar 1, 2011 | 10:18 PM
Simba's Avatar
|
Banned
Simba has a reputation beyond reputeSimba has a reputation beyond reputeSimba has a reputation beyond reputeSimba has a reputation beyond reputeSimba has a reputation beyond reputeSimba has a reputation beyond reputeSimba has a reputation beyond reputeSimba has a reputation beyond reputeSimba has a reputation beyond reputeSimba has a reputation beyond reputeSimba has a reputation beyond repute
WWII vet shoots 5" group at 1,000 yards.

Here's your feel-good video of the day. This guy kicks ass.

YouTube - ImposShotTGundy.wmv

Old Mar 1, 2011 | 10:30 PM
Dr. T's Avatar
Teamspeed Senior Member
From: Bothell & Chelan, WA
Dr. T has a reputation beyond reputeDr. T has a reputation beyond reputeDr. T has a reputation beyond reputeDr. T has a reputation beyond reputeDr. T has a reputation beyond reputeDr. T has a reputation beyond reputeDr. T has a reputation beyond reputeDr. T has a reputation beyond reputeDr. T has a reputation beyond reputeDr. T has a reputation beyond reputeDr. T has a reputation beyond repute
Awesome

Old Mar 1, 2011 | 11:33 PM
POWERHOUSE's Avatar
Teamspeed Pro
POWERHOUSE has a reputation beyond reputePOWERHOUSE has a reputation beyond reputePOWERHOUSE has a reputation beyond reputePOWERHOUSE has a reputation beyond reputePOWERHOUSE has a reputation beyond reputePOWERHOUSE has a reputation beyond reputePOWERHOUSE has a reputation beyond reputePOWERHOUSE has a reputation beyond reputePOWERHOUSE has a reputation beyond reputePOWERHOUSE has a reputation beyond reputePOWERHOUSE has a reputation beyond repute
That's so awesome. I couldn't pull away from the video.

Old Mar 2, 2011 | 12:23 AM
chrissurfr's Avatar
Teamspeed Pro
chrissurfr has a reputation beyond reputechrissurfr has a reputation beyond reputechrissurfr has a reputation beyond reputechrissurfr has a reputation beyond reputechrissurfr has a reputation beyond reputechrissurfr has a reputation beyond reputechrissurfr has a reputation beyond reputechrissurfr has a reputation beyond reputechrissurfr has a reputation beyond reputechrissurfr has a reputation beyond reputechrissurfr has a reputation beyond repute
Great video. Now I want a big rifle.

Old Mar 2, 2011 | 12:37 AM
McRae's Avatar
Teamspeed Poster Extraordinaire
From: Montreal, Qc
McRae has a reputation beyond reputeMcRae has a reputation beyond reputeMcRae has a reputation beyond reputeMcRae has a reputation beyond reputeMcRae has a reputation beyond reputeMcRae has a reputation beyond reputeMcRae has a reputation beyond reputeMcRae has a reputation beyond reputeMcRae has a reputation beyond reputeMcRae has a reputation beyond reputeMcRae has a reputation beyond repute

Old Mar 2, 2011 | 12:41 AM
POWERHOUSE's Avatar
Teamspeed Pro
POWERHOUSE has a reputation beyond reputePOWERHOUSE has a reputation beyond reputePOWERHOUSE has a reputation beyond reputePOWERHOUSE has a reputation beyond reputePOWERHOUSE has a reputation beyond reputePOWERHOUSE has a reputation beyond reputePOWERHOUSE has a reputation beyond reputePOWERHOUSE has a reputation beyond reputePOWERHOUSE has a reputation beyond reputePOWERHOUSE has a reputation beyond reputePOWERHOUSE has a reputation beyond repute
Originally Posted by chrissurfr
Great video. Now I want a big rifle.
Remington 700 SPS Synthetic VAR 308 26 $546.00 SHIPS FREE

Old Mar 2, 2011 | 01:48 AM
h20skier's Avatar
Rolex Fanboy
From: In a dream....please don't wake me
h20skier has a reputation beyond reputeh20skier has a reputation beyond reputeh20skier has a reputation beyond reputeh20skier has a reputation beyond reputeh20skier has a reputation beyond reputeh20skier has a reputation beyond reputeh20skier has a reputation beyond reputeh20skier has a reputation beyond reputeh20skier has a reputation beyond reputeh20skier has a reputation beyond reputeh20skier has a reputation beyond repute
great story

Old Mar 2, 2011 | 01:56 AM
Ara's Avatar
Ara
Teamspeed Pro
From: Los Angeles, CA
Ara has a reputation beyond reputeAra has a reputation beyond reputeAra has a reputation beyond reputeAra has a reputation beyond reputeAra has a reputation beyond reputeAra has a reputation beyond reputeAra has a reputation beyond reputeAra has a reputation beyond reputeAra has a reputation beyond reputeAra has a reputation beyond reputeAra has a reputation beyond repute
Amazing! Thanks for sharing.

Old Mar 2, 2011 | 05:01 AM
chapsbk's Avatar
Banned
chapsbk has a reputation beyond reputechapsbk has a reputation beyond reputechapsbk has a reputation beyond reputechapsbk has a reputation beyond reputechapsbk has a reputation beyond reputechapsbk has a reputation beyond reputechapsbk has a reputation beyond reputechapsbk has a reputation beyond reputechapsbk has a reputation beyond reputechapsbk has a reputation beyond reputechapsbk has a reputation beyond repute
Got me teary eyed. Thanks OP. All the respect to that man, I mean.. solider

Old Mar 2, 2011 | 06:57 AM
Redlined's Avatar
Teamspeed Senior Member
Redlined has a reputation beyond reputeRedlined has a reputation beyond reputeRedlined has a reputation beyond reputeRedlined has a reputation beyond reputeRedlined has a reputation beyond reputeRedlined has a reputation beyond reputeRedlined has a reputation beyond reputeRedlined has a reputation beyond reputeRedlined has a reputation beyond reputeRedlined has a reputation beyond reputeRedlined has a reputation beyond repute
That's impressive!

All times are GMT -4. The time now is 12:55 AM.