Notices
Pit-Stop Discussion Forum For Racing/Track events, DE/Autocross, Professional Racing Events, Nascar, Formula 1, IndyCar, & More.

2012 Formula 1 Official Chinese GP Banter Thread

Thread Tools

Search this Thread

Old Apr 15, 2012 | 04:40 AM
blackhole522's Avatar
Teamspeed Senior Member
From: France
blackhole522 is a splendid one to beholdblackhole522 is a splendid one to beholdblackhole522 is a splendid one to beholdblackhole522 is a splendid one to beholdblackhole522 is a splendid one to beholdblackhole522 is a splendid one to beholdblackhole522 is a splendid one to beholdblackhole522 is a splendid one to beholdblackhole522 is a splendid one to beholdblackhole522 is a splendid one to beholdblackhole522 is a splendid one to behold
Congrats to Rosberg! Great race!

Old Apr 15, 2012 | 04:42 AM
CinqueValvole's Avatar
Teamspeed Senior Member
CinqueValvole is a name known to allCinqueValvole is a name known to allCinqueValvole is a name known to allCinqueValvole is a name known to allCinqueValvole is a name known to allCinqueValvole is a name known to allCinqueValvole is a name known to allCinqueValvole is a name known to allCinqueValvole is a name known to allCinqueValvole is a name known to allCinqueValvole is a name known to all
Great race! Congrats to Nico

Old Apr 15, 2012 | 04:44 AM
Alexscud's Avatar
Teamspeed Senior Member
From: Rome , Italy
Alexscud has a spectacular aura aboutAlexscud has a spectacular aura aboutAlexscud has a spectacular aura aboutAlexscud has a spectacular aura aboutAlexscud has a spectacular aura aboutAlexscud has a spectacular aura aboutAlexscud has a spectacular aura aboutAlexscud has a spectacular aura aboutAlexscud has a spectacular aura aboutAlexscud has a spectacular aura aboutAlexscud has a spectacular aura about
Grande Nico !
Congrats !

Old Apr 15, 2012 | 04:47 AM
Ogaleicrum's Avatar
Teamspeed Pro
From: south of italy, where things get serious.
Ogaleicrum has a reputation beyond reputeOgaleicrum has a reputation beyond reputeOgaleicrum has a reputation beyond reputeOgaleicrum has a reputation beyond reputeOgaleicrum has a reputation beyond reputeOgaleicrum has a reputation beyond reputeOgaleicrum has a reputation beyond reputeOgaleicrum has a reputation beyond reputeOgaleicrum has a reputation beyond reputeOgaleicrum has a reputation beyond reputeOgaleicrum has a reputation beyond repute
Wow very packed up race. Nice to see this kind of races again.

Old Apr 15, 2012 | 04:51 AM
M-Individual's Avatar
Kenyan
From: Calgary, Kaneohe HI
M-Individual has a reputation beyond reputeM-Individual has a reputation beyond reputeM-Individual has a reputation beyond reputeM-Individual has a reputation beyond reputeM-Individual has a reputation beyond reputeM-Individual has a reputation beyond reputeM-Individual has a reputation beyond reputeM-Individual has a reputation beyond reputeM-Individual has a reputation beyond reputeM-Individual has a reputation beyond reputeM-Individual has a reputation beyond repute
What a great celebration on the podium

Old Apr 15, 2012 | 04:52 AM
Alexscud's Avatar
Teamspeed Senior Member
From: Rome , Italy
Alexscud has a spectacular aura aboutAlexscud has a spectacular aura aboutAlexscud has a spectacular aura aboutAlexscud has a spectacular aura aboutAlexscud has a spectacular aura aboutAlexscud has a spectacular aura aboutAlexscud has a spectacular aura aboutAlexscud has a spectacular aura aboutAlexscud has a spectacular aura aboutAlexscud has a spectacular aura aboutAlexscud has a spectacular aura about
mercedes motors superstar !

Old Apr 15, 2012 | 04:54 AM
M-Individual's Avatar
Kenyan
From: Calgary, Kaneohe HI
M-Individual has a reputation beyond reputeM-Individual has a reputation beyond reputeM-Individual has a reputation beyond reputeM-Individual has a reputation beyond reputeM-Individual has a reputation beyond reputeM-Individual has a reputation beyond reputeM-Individual has a reputation beyond reputeM-Individual has a reputation beyond reputeM-Individual has a reputation beyond reputeM-Individual has a reputation beyond reputeM-Individual has a reputation beyond repute
There will be some big time partying tonight for Mercedes

Old Apr 15, 2012 | 05:17 AM
Dutchnick's Avatar
Teamspeed Pro
From: Europe
Dutchnick has a reputation beyond reputeDutchnick has a reputation beyond reputeDutchnick has a reputation beyond reputeDutchnick has a reputation beyond reputeDutchnick has a reputation beyond reputeDutchnick has a reputation beyond reputeDutchnick has a reputation beyond reputeDutchnick has a reputation beyond reputeDutchnick has a reputation beyond reputeDutchnick has a reputation beyond reputeDutchnick has a reputation beyond repute
Most exciting race for 2nd... in a long long long long time. I actually had a genuine smile on my face throughout most of the race.

Old Apr 15, 2012 | 05:24 AM
Glenn-N's Avatar
Teamspeed Rookie
Glenn-N is an unknown quantity at this point
Awesome race.

Very poor strategy at Lotus for Kimi, wtf.
They definitely need to have better pitstops and race strategy.

Old Apr 15, 2012 | 06:27 AM
st00ge's Avatar
Teamspeed Senior Member
From: Australia
st00ge has a reputation beyond reputest00ge has a reputation beyond reputest00ge has a reputation beyond reputest00ge has a reputation beyond reputest00ge has a reputation beyond reputest00ge has a reputation beyond reputest00ge has a reputation beyond reputest00ge has a reputation beyond reputest00ge has a reputation beyond reputest00ge has a reputation beyond reputest00ge has a reputation beyond repute
Name:  attachment-76.jpg
Views: 15
Size:  29.6 KB

**** yeah!!!!

haha, another 4th for Webbarhaha

All times are GMT -4. The time now is 06:41 AM.