Notices
Pit-Stop Discussion Forum For Racing/Track events, DE/Autocross, Professional Racing Events, Nascar, Formula 1, IndyCar, & More.

2012 Formula 1 Official Australian GP Banter Thread

Thread Tools

Search this Thread

Old Mar 18, 2012 | 02:26 AM
Renovatiopr's Avatar
Teamspeed Senior Member
Renovatiopr has a reputation beyond reputeRenovatiopr has a reputation beyond reputeRenovatiopr has a reputation beyond reputeRenovatiopr has a reputation beyond reputeRenovatiopr has a reputation beyond reputeRenovatiopr has a reputation beyond reputeRenovatiopr has a reputation beyond reputeRenovatiopr has a reputation beyond reputeRenovatiopr has a reputation beyond reputeRenovatiopr has a reputation beyond reputeRenovatiopr has a reputation beyond repute
The bulls are on a run.....

I wonder how the hard tires will hold up this year......

Last edited by Renovatiopr; Mar 18, 2012 at 02:28 AM.
Old Mar 18, 2012 | 02:27 AM
bdeitemeyer's Avatar
Teamspeed Pro
From: Tampa, FL
bdeitemeyer has a reputation beyond reputebdeitemeyer has a reputation beyond reputebdeitemeyer has a reputation beyond reputebdeitemeyer has a reputation beyond reputebdeitemeyer has a reputation beyond reputebdeitemeyer has a reputation beyond reputebdeitemeyer has a reputation beyond reputebdeitemeyer has a reputation beyond reputebdeitemeyer has a reputation beyond reputebdeitemeyer has a reputation beyond reputebdeitemeyer has a reputation beyond repute
Gap down to 7.7 seconds...(Vettel to Hamilton)

Old Mar 18, 2012 | 02:31 AM
theprotest's Avatar
Teamspeed Pro
From: Western Australia
theprotest has a reputation beyond reputetheprotest has a reputation beyond reputetheprotest has a reputation beyond reputetheprotest has a reputation beyond reputetheprotest has a reputation beyond reputetheprotest has a reputation beyond reputetheprotest has a reputation beyond reputetheprotest has a reputation beyond reputetheprotest has a reputation beyond reputetheprotest has a reputation beyond reputetheprotest has a reputation beyond repute
Bulls chargin'

Old Mar 18, 2012 | 02:33 AM
Renovatiopr's Avatar
Teamspeed Senior Member
Renovatiopr has a reputation beyond reputeRenovatiopr has a reputation beyond reputeRenovatiopr has a reputation beyond reputeRenovatiopr has a reputation beyond reputeRenovatiopr has a reputation beyond reputeRenovatiopr has a reputation beyond reputeRenovatiopr has a reputation beyond reputeRenovatiopr has a reputation beyond reputeRenovatiopr has a reputation beyond reputeRenovatiopr has a reputation beyond reputeRenovatiopr has a reputation beyond repute
Mclaren on hard tires.... Red bull are split.... I can see the gamble for VET... but the fresh soft for the end will be better.... I think

bdeitemeyer's Avatar
Teamspeed Pro
bdeitemeyer has a reputation beyond reputebdeitemeyer has a reputation beyond reputebdeitemeyer has a reputation beyond reputebdeitemeyer has a reputation beyond reputebdeitemeyer has a reputation beyond reputebdeitemeyer has a reputation beyond reputebdeitemeyer has a reputation beyond reputebdeitemeyer has a reputation beyond reputebdeitemeyer has a reputation beyond reputebdeitemeyer has a reputation beyond reputebdeitemeyer has a reputation beyond repute
Besides Button's big lead, the rest of the top 10 is extremely competitive. A safety car yellow would make this incredible.

smy266's Avatar
Teamspeed Pro
From: Austin, TX
smy266 has a reputation beyond reputesmy266 has a reputation beyond reputesmy266 has a reputation beyond reputesmy266 has a reputation beyond reputesmy266 has a reputation beyond reputesmy266 has a reputation beyond reputesmy266 has a reputation beyond reputesmy266 has a reputation beyond reputesmy266 has a reputation beyond reputesmy266 has a reputation beyond reputesmy266 has a reputation beyond repute
Hamilton is not looking that quick compared to Button...Weird.

Old Mar 18, 2012 | 02:34 AM
bdeitemeyer's Avatar
Teamspeed Pro
Vettel is a second away from being in the DRS zone behind Hamilton! Thanks Sergio Perez. lol

Old Mar 18, 2012 | 02:38 AM
The Yank's Avatar
Teamspeed Senior Member
From: NY
The Yank has a spectacular aura aboutThe Yank has a spectacular aura aboutThe Yank has a spectacular aura aboutThe Yank has a spectacular aura aboutThe Yank has a spectacular aura aboutThe Yank has a spectacular aura aboutThe Yank has a spectacular aura aboutThe Yank has a spectacular aura aboutThe Yank has a spectacular aura aboutThe Yank has a spectacular aura aboutThe Yank has a spectacular aura about
UGH any links to follow this live? its 2:37am atm but i just got back from festivities from the city and mad awake.

Old Mar 18, 2012 | 02:38 AM
Renovatiopr's Avatar
Teamspeed Senior Member
Alonso should be really pissed right now....

Old Mar 18, 2012 | 02:44 AM
bdeitemeyer's Avatar
Teamspeed Pro
Button's vibration is allowing Lewis & Vettel to slowly catch up...just what we all need for a better finish.

All times are GMT -4. The time now is 12:45 AM.