Notices
Pit-Stop Discussion Forum For Racing/Track events, DE/Autocross, Professional Racing Events, Nascar, Formula 1, IndyCar, & More.

The Nürburgring Webcam Spotting Thread

Thread Tools

Search this Thread

Old Jun 5, 2008 | 08:24 AM
EVO's Avatar
EVO
Teamspeed Senior Member
From: Sweden
EVO has a reputation beyond reputeEVO has a reputation beyond reputeEVO has a reputation beyond reputeEVO has a reputation beyond reputeEVO has a reputation beyond reputeEVO has a reputation beyond reputeEVO has a reputation beyond reputeEVO has a reputation beyond reputeEVO has a reputation beyond reputeEVO has a reputation beyond reputeEVO has a reputation beyond repute
Originally Posted by jox
WTF? Gypsy 24 Hour Rennen??

Rock am ring starts tomorrow.

Old Jun 5, 2008 | 09:51 AM
MeanMachine's Avatar
AMGFanatic
From: MonteCarlo
MeanMachine has a reputation beyond reputeMeanMachine has a reputation beyond reputeMeanMachine has a reputation beyond reputeMeanMachine has a reputation beyond reputeMeanMachine has a reputation beyond reputeMeanMachine has a reputation beyond reputeMeanMachine has a reputation beyond reputeMeanMachine has a reputation beyond reputeMeanMachine has a reputation beyond reputeMeanMachine has a reputation beyond reputeMeanMachine has a reputation beyond repute
Originally Posted by Minidhinkle
Scud
The Penne arrabiata, spicy penne it is =RAW!!!

Old Jun 5, 2008 | 09:53 AM
pixxflix's Avatar
Teamspeed Senior Member
From: M I A M I
pixxflix is on a distinguished roadpixxflix is on a distinguished roadpixxflix is on a distinguished roadpixxflix is on a distinguished roadpixxflix is on a distinguished roadpixxflix is on a distinguished road
DAMN I SO want to take european delivery of something and taking a lap on the ring !!!!!!!!!!!!

Old Jun 5, 2008 | 10:56 AM
MiniD's Avatar
Teamspeed Pro
From: Knoxville, TN
MiniD has a reputation beyond reputeMiniD has a reputation beyond reputeMiniD has a reputation beyond reputeMiniD has a reputation beyond reputeMiniD has a reputation beyond reputeMiniD has a reputation beyond reputeMiniD has a reputation beyond reputeMiniD has a reputation beyond reputeMiniD has a reputation beyond reputeMiniD has a reputation beyond reputeMiniD has a reputation beyond repute
Didn't know the we had the Ring' here in Knoxville.

Attached Images  
Old Jun 5, 2008 | 11:23 AM
daedalus's Avatar
Teamspeed Pro
From: Omaha, NE
daedalus has a reputation beyond reputedaedalus has a reputation beyond reputedaedalus has a reputation beyond reputedaedalus has a reputation beyond reputedaedalus has a reputation beyond reputedaedalus has a reputation beyond reputedaedalus has a reputation beyond reputedaedalus has a reputation beyond reputedaedalus has a reputation beyond reputedaedalus has a reputation beyond reputedaedalus has a reputation beyond repute
lol... wtf?!

Old Jun 9, 2008 | 07:18 AM
jox's Avatar
jox
|
TEAMSPEED.COM
jox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond reputejox has a reputation beyond repute
The gypsies left some stuff behind ...

Old Jun 9, 2008 | 05:09 PM
Bronto's Avatar
Teamspeed Pro
From: Gothenburg, Sweden
Bronto has a reputation beyond reputeBronto has a reputation beyond reputeBronto has a reputation beyond reputeBronto has a reputation beyond reputeBronto has a reputation beyond reputeBronto has a reputation beyond reputeBronto has a reputation beyond reputeBronto has a reputation beyond reputeBronto has a reputation beyond reputeBronto has a reputation beyond reputeBronto has a reputation beyond repute
Originally Posted by jox
The gypsies left some stuff behind ...

That's a lot of junk!

Old Jun 11, 2008 | 09:27 AM
tractorcrusher's Avatar
Teamspeed Pro
From: Plano, TX
tractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond repute
Damnit, I just saw a white GT3RS, a 997 cup car, and a 997TT... I got distracted for a minute and missed the chance to get a screenshot.

Keep an eye out!

Old Jun 11, 2008 | 11:35 AM
tractorcrusher's Avatar
Teamspeed Pro
tractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond repute
Wow, check out this collection:

E30 M3
E39M5
GT3RS
GT2 (?)
R8

and a few others...

EDIT:
another shot of the R8 and GT3RS

Last edited by tractorcrusher; Jun 11, 2008 at 11:58 AM.
Old Jun 16, 2008 | 08:25 AM
tractorcrusher's Avatar
Teamspeed Pro
Must be nice...

All times are GMT -4. The time now is 12:35 AM.