Notices
///M BMW's Motorsport Inspired Road Cars Discussion Forum.
Powered by CARiD.com

Wheel colour question

Thread Tools

Search this Thread

Old Aug 18, 2011 | 12:37 PM
MoOriginal's Avatar
|
Teamspeed Senior Member
From: London, UK
MoOriginal has a reputation beyond reputeMoOriginal has a reputation beyond reputeMoOriginal has a reputation beyond reputeMoOriginal has a reputation beyond reputeMoOriginal has a reputation beyond reputeMoOriginal has a reputation beyond reputeMoOriginal has a reputation beyond reputeMoOriginal has a reputation beyond reputeMoOriginal has a reputation beyond reputeMoOriginal has a reputation beyond reputeMoOriginal has a reputation beyond repute
Wheel colour question

I have this at moment

And ive grown tired of the gloss black on carbon black

can anyone suggest another colour to get these refurbed to that would suit it

im completly open to colours
even gold !

If anyone has photoshop skills to photoshop some colours in ?

Mo

Old Aug 18, 2011 | 11:37 PM
JamesCaton's Avatar
Teamspeed Senior Member
From: Compton
JamesCaton has much to be proud ofJamesCaton has much to be proud ofJamesCaton has much to be proud ofJamesCaton has much to be proud ofJamesCaton has much to be proud ofJamesCaton has much to be proud ofJamesCaton has much to be proud ofJamesCaton has much to be proud ofJamesCaton has much to be proud ofJamesCaton has much to be proud ofJamesCaton has much to be proud of
Strip them and get them polished!

Old Aug 19, 2011 | 12:18 AM
wyatth's Avatar
Teamspeed Pro
From: LA
wyatth has a reputation beyond reputewyatth has a reputation beyond reputewyatth has a reputation beyond reputewyatth has a reputation beyond reputewyatth has a reputation beyond reputewyatth has a reputation beyond reputewyatth has a reputation beyond reputewyatth has a reputation beyond reputewyatth has a reputation beyond reputewyatth has a reputation beyond reputewyatth has a reputation beyond repute
are those e92m 19s?

id do a light gray - like a softer gunmetal?
silver is always clean but sounds like you want something more unique.

stance and exhaust look very clean.

Last edited by wyatth; Aug 19, 2011 at 12:19 AM.
Old Aug 19, 2011 | 05:54 AM
MoOriginal's Avatar
|
Teamspeed Senior Member
MoOriginal has a reputation beyond reputeMoOriginal has a reputation beyond reputeMoOriginal has a reputation beyond reputeMoOriginal has a reputation beyond reputeMoOriginal has a reputation beyond reputeMoOriginal has a reputation beyond reputeMoOriginal has a reputation beyond reputeMoOriginal has a reputation beyond reputeMoOriginal has a reputation beyond reputeMoOriginal has a reputation beyond reputeMoOriginal has a reputation beyond repute
yes thanks boys
yup e92 19's

I do want something a bit different
Polished is an option so is gunmetal ..

I wish it was easier to find examples of these wheels coloured like that

Polished is interesting idea

Old Aug 19, 2011 | 05:56 AM
MeanMachine's Avatar
AMGFanatic
From: MonteCarlo
MeanMachine has a reputation beyond reputeMeanMachine has a reputation beyond reputeMeanMachine has a reputation beyond reputeMeanMachine has a reputation beyond reputeMeanMachine has a reputation beyond reputeMeanMachine has a reputation beyond reputeMeanMachine has a reputation beyond reputeMeanMachine has a reputation beyond reputeMeanMachine has a reputation beyond reputeMeanMachine has a reputation beyond reputeMeanMachine has a reputation beyond repute
Paint them in Satin Charcol like the finish on HRE wheels.

Old Aug 19, 2011 | 06:04 AM
MoOriginal's Avatar
|
Teamspeed Senior Member
any example ?

Old Aug 19, 2011 | 06:27 AM
MC321's Avatar
Teamspeed Pro
MC321 has a reputation beyond reputeMC321 has a reputation beyond reputeMC321 has a reputation beyond reputeMC321 has a reputation beyond reputeMC321 has a reputation beyond reputeMC321 has a reputation beyond reputeMC321 has a reputation beyond reputeMC321 has a reputation beyond reputeMC321 has a reputation beyond reputeMC321 has a reputation beyond reputeMC321 has a reputation beyond repute
Originally Posted by wyatth
id do a light gray - like a softer gunmetal?
This

Old Aug 19, 2011 | 06:30 AM
MoOriginal's Avatar
|
Teamspeed Senior Member
I no see anything sir

Old Aug 19, 2011 | 07:00 AM
dante71's Avatar
Teamspeed Senior Member
From: Lyon, rhône
dante71 has a reputation beyond reputedante71 has a reputation beyond reputedante71 has a reputation beyond reputedante71 has a reputation beyond reputedante71 has a reputation beyond reputedante71 has a reputation beyond reputedante71 has a reputation beyond reputedante71 has a reputation beyond reputedante71 has a reputation beyond reputedante71 has a reputation beyond reputedante71 has a reputation beyond repute
Paint it bronze! Or if you want to start a german project, everything that's flashy like stabilo yellow, flash green or light blue!

Old Aug 19, 2011 | 07:07 AM
MoOriginal's Avatar
|
Teamspeed Senior Member
ill consider anything

Also I have another set of wheels - recently refurbed in gunmetal
[this is before the refurb] VMR 710's

All times are GMT -4. The time now is 09:17 AM.