Notices
General Automotive & SUV Forum Discussion Forum For All Other Auto Makes & General Trends In The Automotive Industry.

Supersmart

Thread Tools

Search this Thread

Old Nov 5, 2009 | 10:46 AM
FastBoatDealer's Avatar
|
Teamspeed Member
From: Muskoka
FastBoatDealer has a spectacular aura aboutFastBoatDealer has a spectacular aura aboutFastBoatDealer has a spectacular aura aboutFastBoatDealer has a spectacular aura aboutFastBoatDealer has a spectacular aura aboutFastBoatDealer has a spectacular aura aboutFastBoatDealer has a spectacular aura aboutFastBoatDealer has a spectacular aura aboutFastBoatDealer has a spectacular aura aboutFastBoatDealer has a spectacular aura aboutFastBoatDealer has a spectacular aura about
Supersmart

These are the coolest smart cars I have ever seen!!!
YouTube - Smart Car Body Kits

Old Nov 5, 2009 | 11:21 AM
MexicoBlue's Avatar
Teamspeed Pro
MexicoBlue has a reputation beyond reputeMexicoBlue has a reputation beyond reputeMexicoBlue has a reputation beyond reputeMexicoBlue has a reputation beyond reputeMexicoBlue has a reputation beyond reputeMexicoBlue has a reputation beyond reputeMexicoBlue has a reputation beyond reputeMexicoBlue has a reputation beyond reputeMexicoBlue has a reputation beyond reputeMexicoBlue has a reputation beyond reputeMexicoBlue has a reputation beyond repute
Those are totally cool, but I think they're just photochops aren't they?

Old Nov 5, 2009 | 11:23 AM
tractorcrusher's Avatar
Teamspeed Pro
From: Plano, TX
tractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond repute
Definitely photoshops.

Old Nov 5, 2009 | 12:07 PM
FastBoatDealer's Avatar
|
Teamspeed Member
From: Muskoka
FastBoatDealer has a spectacular aura aboutFastBoatDealer has a spectacular aura aboutFastBoatDealer has a spectacular aura aboutFastBoatDealer has a spectacular aura aboutFastBoatDealer has a spectacular aura aboutFastBoatDealer has a spectacular aura aboutFastBoatDealer has a spectacular aura aboutFastBoatDealer has a spectacular aura aboutFastBoatDealer has a spectacular aura aboutFastBoatDealer has a spectacular aura aboutFastBoatDealer has a spectacular aura about
You are probably right, but I am sure something like it could be built.

All times are GMT -4. The time now is 04:40 AM.