Notices
991 | 997 | 996 General Porsche Water Cooled 911 Discussion Forum.

Check out this good looking 997 with Gemballa/Mansory Mix

Thread Tools

Search this Thread

Old Jun 10, 2009 | 09:25 AM
Mpowerful's Avatar
|
Teamspeed Senior Member
From: USA
Mpowerful has a reputation beyond reputeMpowerful has a reputation beyond reputeMpowerful has a reputation beyond reputeMpowerful has a reputation beyond reputeMpowerful has a reputation beyond reputeMpowerful has a reputation beyond reputeMpowerful has a reputation beyond reputeMpowerful has a reputation beyond reputeMpowerful has a reputation beyond reputeMpowerful has a reputation beyond reputeMpowerful has a reputation beyond repute
Thumbs up Check out this good looking 997 with Gemballa/Mansory Mix

Saw this over 6...
I really like it !

• Body Kit: Front-Gemballa, Side-Mansory, Rear- Mansory
  • Wheels: Gemballa Black Edition F8.5 R11.5 x 20
  • H & R Springs
  • Gruppe M air intake

Attached Images     
Old Jun 10, 2009 | 10:16 AM
.:Raul's Avatar
Teamspeed Pro
From: Chicago, Il
.:Raul has a reputation beyond repute.:Raul has a reputation beyond repute.:Raul has a reputation beyond repute.:Raul has a reputation beyond repute.:Raul has a reputation beyond repute.:Raul has a reputation beyond repute.:Raul has a reputation beyond repute.:Raul has a reputation beyond repute.:Raul has a reputation beyond repute.:Raul has a reputation beyond repute.:Raul has a reputation beyond repute
hmmmm looks good. When I read Gemablla and Mansory I almost shuttered but this is done tastefully

Old Jun 10, 2009 | 10:22 AM
SLC4S's Avatar
Teamspeed Pro
From: City of Angels and Nice Cars
SLC4S has a reputation beyond reputeSLC4S has a reputation beyond reputeSLC4S has a reputation beyond reputeSLC4S has a reputation beyond reputeSLC4S has a reputation beyond reputeSLC4S has a reputation beyond reputeSLC4S has a reputation beyond reputeSLC4S has a reputation beyond reputeSLC4S has a reputation beyond reputeSLC4S has a reputation beyond reputeSLC4S has a reputation beyond repute
Originally Posted by .:Raul
hmmmm looks good. When I read Gemablla and Mansory I almost shuttered but this is done tastefully
+1 I prepared myself for a disaster but this thing actually looks really good.

Old Jun 10, 2009 | 10:28 AM
tractorcrusher's Avatar
Teamspeed Pro
From: Plano, TX
tractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond repute
Looks great! I'd prefer it with brushed aluminum wheels just for the clean look, but that's just my own preference.

Old Jun 10, 2009 | 10:36 AM
MeanMachine's Avatar
AMGFanatic
From: MonteCarlo
MeanMachine has a reputation beyond reputeMeanMachine has a reputation beyond reputeMeanMachine has a reputation beyond reputeMeanMachine has a reputation beyond reputeMeanMachine has a reputation beyond reputeMeanMachine has a reputation beyond reputeMeanMachine has a reputation beyond reputeMeanMachine has a reputation beyond reputeMeanMachine has a reputation beyond reputeMeanMachine has a reputation beyond reputeMeanMachine has a reputation beyond repute
Its superb, I would do CF side mirrors matte black rear C4S lettering and light percentage of "smoked" tints thats it.

Old Jun 10, 2009 | 10:38 AM
tractorcrusher's Avatar
Teamspeed Pro
tractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond reputetractorcrusher has a reputation beyond repute
If I had my way...

Attached Images  
Old Jun 10, 2009 | 10:39 AM
strebo's Avatar
Nutcrusher
From: Sweden
strebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond reputestrebo has a reputation beyond repute
Originally Posted by tractorcrusher
If I had my way...
I guess you can't have it all

Old Jun 10, 2009 | 11:00 AM
.:Raul's Avatar
Teamspeed Pro
From: Chicago, Il
.:Raul has a reputation beyond repute.:Raul has a reputation beyond repute.:Raul has a reputation beyond repute.:Raul has a reputation beyond repute.:Raul has a reputation beyond repute.:Raul has a reputation beyond repute.:Raul has a reputation beyond repute.:Raul has a reputation beyond repute.:Raul has a reputation beyond repute.:Raul has a reputation beyond repute.:Raul has a reputation beyond repute
Originally Posted by tractorcrusher
If I had my way...

yep

Old Jun 10, 2009 | 11:05 AM
BigE's Avatar
Seriously. Change it.
From: Sonoma, CA
BigE has a reputation beyond reputeBigE has a reputation beyond reputeBigE has a reputation beyond reputeBigE has a reputation beyond reputeBigE has a reputation beyond reputeBigE has a reputation beyond reputeBigE has a reputation beyond reputeBigE has a reputation beyond reputeBigE has a reputation beyond reputeBigE has a reputation beyond reputeBigE has a reputation beyond repute
I like it. I think it needs a rear wing to complete the look.

Old Jun 10, 2009 | 11:15 AM
tractorcrusher's Avatar
Teamspeed Pro
Originally Posted by BigE
I like it. I think it needs a rear wing to complete the look.
TechArt wing, as an example.

edit: fixed blending

Attached Images  

Last edited by tractorcrusher; Jun 10, 2009 at 11:22 AM.

All times are GMT -4. The time now is 12:03 AM.