Notices
991 | 997 | 996 Turbo Porsche's Modern Day Twin Turbo Discussion Forum.

First time posting & new to Teamspeed!

Thread Tools

Search this Thread

Old Nov 30, 2008 | 10:05 PM
JonA85's Avatar
Its only three o'clock....wtf
From: Massachusetts
JonA85 has a reputation beyond reputeJonA85 has a reputation beyond reputeJonA85 has a reputation beyond reputeJonA85 has a reputation beyond reputeJonA85 has a reputation beyond reputeJonA85 has a reputation beyond reputeJonA85 has a reputation beyond reputeJonA85 has a reputation beyond reputeJonA85 has a reputation beyond reputeJonA85 has a reputation beyond reputeJonA85 has a reputation beyond repute
Damn your ride is sick! I love it! Welcome to the team.

Old Nov 30, 2008 | 11:54 PM
DSTEFAN's Avatar
Teamspeed Member
From: NY, NJ
DSTEFAN has a reputation beyond reputeDSTEFAN has a reputation beyond reputeDSTEFAN has a reputation beyond reputeDSTEFAN has a reputation beyond reputeDSTEFAN has a reputation beyond reputeDSTEFAN has a reputation beyond reputeDSTEFAN has a reputation beyond reputeDSTEFAN has a reputation beyond reputeDSTEFAN has a reputation beyond reputeDSTEFAN has a reputation beyond reputeDSTEFAN has a reputation beyond repute
Very nice, welcome to TS

Old Dec 1, 2008 | 08:48 AM
All We'll Drive's Avatar
Teamspeed Pro
From: NOVA
All We'll Drive has a reputation beyond reputeAll We'll Drive has a reputation beyond reputeAll We'll Drive has a reputation beyond reputeAll We'll Drive has a reputation beyond reputeAll We'll Drive has a reputation beyond reputeAll We'll Drive has a reputation beyond reputeAll We'll Drive has a reputation beyond reputeAll We'll Drive has a reputation beyond reputeAll We'll Drive has a reputation beyond reputeAll We'll Drive has a reputation beyond reputeAll We'll Drive has a reputation beyond repute
welcome, car looks awesome.

Old Dec 1, 2008 | 08:57 AM
Alex_55's Avatar
Teamspeed Senior Member
From: Bucharest
Alex_55 has a reputation beyond reputeAlex_55 has a reputation beyond reputeAlex_55 has a reputation beyond reputeAlex_55 has a reputation beyond reputeAlex_55 has a reputation beyond reputeAlex_55 has a reputation beyond reputeAlex_55 has a reputation beyond reputeAlex_55 has a reputation beyond reputeAlex_55 has a reputation beyond reputeAlex_55 has a reputation beyond reputeAlex_55 has a reputation beyond repute
very nice car !!!

welcome to the team !

Old Dec 1, 2008 | 09:04 AM
Sheikh.Dani's Avatar
Teamspeed Senior Member
From: Buenos Aires & Miami
Sheikh.Dani has a reputation beyond reputeSheikh.Dani has a reputation beyond reputeSheikh.Dani has a reputation beyond reputeSheikh.Dani has a reputation beyond reputeSheikh.Dani has a reputation beyond reputeSheikh.Dani has a reputation beyond reputeSheikh.Dani has a reputation beyond reputeSheikh.Dani has a reputation beyond reputeSheikh.Dani has a reputation beyond reputeSheikh.Dani has a reputation beyond reputeSheikh.Dani has a reputation beyond repute
Welcome..!!

Great looking TT.

Old Dec 1, 2008 | 09:12 AM
kavin1212's Avatar
Teamspeed Rookie
kavin1212 is an unknown quantity at this point
Welcome

Old Dec 1, 2008 | 09:46 AM
JasonE30m3's Avatar
Teamspeed Member
From: West Hartford, CT
JasonE30m3 has a brilliant futureJasonE30m3 has a brilliant futureJasonE30m3 has a brilliant futureJasonE30m3 has a brilliant futureJasonE30m3 has a brilliant futureJasonE30m3 has a brilliant futureJasonE30m3 has a brilliant futureJasonE30m3 has a brilliant futureJasonE30m3 has a brilliant futureJasonE30m3 has a brilliant futureJasonE30m3 has a brilliant future
Beautiful car. I love white turbos.

Old Dec 1, 2008 | 11:03 AM
MexicoBlue's Avatar
Teamspeed Pro
MexicoBlue has a reputation beyond reputeMexicoBlue has a reputation beyond reputeMexicoBlue has a reputation beyond reputeMexicoBlue has a reputation beyond reputeMexicoBlue has a reputation beyond reputeMexicoBlue has a reputation beyond reputeMexicoBlue has a reputation beyond reputeMexicoBlue has a reputation beyond reputeMexicoBlue has a reputation beyond reputeMexicoBlue has a reputation beyond reputeMexicoBlue has a reputation beyond repute
Beautiful. Welcome to TeamSpeed.

Old Dec 1, 2008 | 01:07 PM
Supernova's Avatar
Teamspeed Member
From: Stockholm
Supernova has a reputation beyond reputeSupernova has a reputation beyond reputeSupernova has a reputation beyond reputeSupernova has a reputation beyond reputeSupernova has a reputation beyond reputeSupernova has a reputation beyond reputeSupernova has a reputation beyond reputeSupernova has a reputation beyond reputeSupernova has a reputation beyond reputeSupernova has a reputation beyond reputeSupernova has a reputation beyond repute
Sweet TT! Welcome to TS...

//JS

Old Dec 1, 2008 | 03:05 PM
Jack519's Avatar
Teamspeed Junior Member
From: Chicago
Jack519 is an unknown quantity at this point
That is one beautiful 996T

All times are GMT -4. The time now is 04:16 AM.