Notices
Porsches from the Past | General Porsche News Air-Cooled 911's, 928, 944, 924, & All Other Past Porsche Models & News.

Porsche 993 tribute thread

Thread Tools

Search this Thread

Old Jun 2, 2010 | 07:10 AM
phunkshon's Avatar
Teamspeed Pro
phunkshon has a reputation beyond reputephunkshon has a reputation beyond reputephunkshon has a reputation beyond reputephunkshon has a reputation beyond reputephunkshon has a reputation beyond reputephunkshon has a reputation beyond reputephunkshon has a reputation beyond reputephunkshon has a reputation beyond reputephunkshon has a reputation beyond reputephunkshon has a reputation beyond reputephunkshon has a reputation beyond repute
Originally Posted by h20skier
This car would be so perfect without the Gold Rims. But holy Crap what a beauty
Proof that I'm no photoshop expert...

Old Jun 2, 2010 | 09:42 AM
h20skier's Avatar
Rolex Fanboy
From: In a dream....please don't wake me
h20skier has a reputation beyond reputeh20skier has a reputation beyond reputeh20skier has a reputation beyond reputeh20skier has a reputation beyond reputeh20skier has a reputation beyond reputeh20skier has a reputation beyond reputeh20skier has a reputation beyond reputeh20skier has a reputation beyond reputeh20skier has a reputation beyond reputeh20skier has a reputation beyond reputeh20skier has a reputation beyond repute
beauty thanks

Old Jun 2, 2010 | 09:54 AM
PatrickHenry's Avatar
Teamspeed Pro
PatrickHenry has a reputation beyond reputePatrickHenry has a reputation beyond reputePatrickHenry has a reputation beyond reputePatrickHenry has a reputation beyond reputePatrickHenry has a reputation beyond reputePatrickHenry has a reputation beyond reputePatrickHenry has a reputation beyond reputePatrickHenry has a reputation beyond reputePatrickHenry has a reputation beyond reputePatrickHenry has a reputation beyond reputePatrickHenry has a reputation beyond repute
^^the gold isnt bad at all!

Old Jun 2, 2010 | 03:07 PM
930man's Avatar
Teamspeed Member
930man has a reputation beyond repute930man has a reputation beyond repute930man has a reputation beyond repute930man has a reputation beyond repute930man has a reputation beyond repute930man has a reputation beyond repute930man has a reputation beyond repute930man has a reputation beyond repute930man has a reputation beyond repute930man has a reputation beyond repute930man has a reputation beyond repute
mine ...now....

Attached Images  
Old Jun 2, 2010 | 03:46 PM
930man's Avatar
Teamspeed Member
930man has a reputation beyond repute930man has a reputation beyond repute930man has a reputation beyond repute930man has a reputation beyond repute930man has a reputation beyond repute930man has a reputation beyond repute930man has a reputation beyond repute930man has a reputation beyond repute930man has a reputation beyond repute930man has a reputation beyond repute930man has a reputation beyond repute
Matt^^^^

Old Jun 2, 2010 | 04:07 PM
phunkshon's Avatar
Teamspeed Pro
phunkshon has a reputation beyond reputephunkshon has a reputation beyond reputephunkshon has a reputation beyond reputephunkshon has a reputation beyond reputephunkshon has a reputation beyond reputephunkshon has a reputation beyond reputephunkshon has a reputation beyond reputephunkshon has a reputation beyond reputephunkshon has a reputation beyond reputephunkshon has a reputation beyond reputephunkshon has a reputation beyond repute

Old Jun 3, 2010 | 09:24 AM
phunkshon's Avatar
Teamspeed Pro

Old Jun 3, 2010 | 10:01 AM
mathias's Avatar
Teamspeed Rookie
mathias is an unknown quantity at this point

Old Jun 4, 2010 | 09:19 AM
phunkshon's Avatar
Teamspeed Pro

Old Jun 4, 2010 | 09:21 AM
phunkshon's Avatar
Teamspeed Pro

All times are GMT -4. The time now is 08:13 AM.